Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Я вже два тижні стойко сиджу на дієті і раз на чотири дні мені дозволено балувати себе картоплею. Відварна вже набридла - захотілося смаженої. Нахабно, скажете ви? На дієті і смажену картоплю? А ось і так! Хочете побалувати себе смаженою картоплею за всіма канонами роздільного харчування - тоді настійно рекомендую цей рецепт.
    Нам знадобиться:
    картопля - 3 великі штуки, морква - 1 шт., цибуля - 1шт, помідори - 3шт, часник - 1 головка, улюблені спеції, рослинна олія.
    Приготування:
    Чистимо картоплю, ріжемо її на великі шматочки і ставимо варитися до повної готовності в підсоленій воді.
    Поки вариться картопля, приготуємо овочеву соус. Цибулю ріжемо півкільцями, морква колечками й обсмажуємо їх на невеликій кількості рослинного масла до повної готовності.
    Готові овочі відкладаємо на тарілку, а в тій же сковороді обсмажуємо до м'якості часник (масло не додаємо).
    Помідори припускаємо окропом, знімаємо шкірку й ріжемо на великі шматочки. Заново розігріваємо сковороду і на розпеченій сковороді тушкуємо хвилин 5 всі овочі разом (помідори з соком, часник і цибулю з морквою) до випаровування рідини з томатів. Готові овочі!
    Відварена картопля викладаємо на розпечену сковороду з 1ст.л олії, посипаємо улюбленими спеціями і постійно помішуючи, обсмажуємо 7 хвилин.
    Дуже смачний, поживний і корисний гарнір.
    Фото і рецепт: horo6aya