Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дуже швидкий і не нудний сніданок. Раз-два і готово! А родина вам вдячна за винахідливість. Складові в рецепті можуть залежати від вмісту вашого холодильника. Я робила з тим, що є у мене. Можливі варіанти.
    Інгредієнти:
    ковбаса - 4 або 5 шматочків;
    помідор - 1 маленький;
    яйця - 2 шт;
    молоко - 2 ст.л.;
    петрушка - 2 гілочки;
    хліб - 2 шматки;
    рослинна олія - 1 ст.л.;
    сіль, перець чорний мелений.
    Ріжемо ковбасу дрібним кубиком.
    На розігрітій з рослинним маслом сковороду обсмажуємо ковбасу пару хвилин на середньому вогні. Тим часом поріжемо також помідор.
    Відправляємо його до ковбаси. Смажимо ще хвилину!
    Поки дрібно поріжемо листочки петрушки, відправляємо їх у сковорідку, перемішуємо.
    В миску розбиваємо яйця, наливаємо молоко, солимо, перчимо. Перемішуємо вилкою.
    Виливаємо яєчну суміш у сковорідку і відразу починаємо заважати лопаткою. Яєчня схопиться буквально за хвилину. Готово.
    В тостері підсмажуємо 2 шматки хліба (на ваш смак, у мене чорний).
    Викладаємо яєчню на тости і на стіл!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга