Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Гарбуз (невелика)
    Бринза - 200 г
    Помідор - 3 шт
    Масло вершкове - 50 г
    Приготування
    Гарбуз помити і розрізати на кілька частин, почистити від насіння і відварити в підсоленій воді до м'якості.
    Гарбуз відкинути на друшляк, щоб стекла вода, охолодити і очистити від шкірки.
    Порізати кубиками. Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти шар гарбуза.
    На гарбуз покласти шар подрібненої бринзи, потім знову гарбуз і бринза.
    Останній шар - помідори, порізані кружальцями.
    Полити розтопленим вершковим маслом і запекти в духовці до готовності помідор.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: reed