Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г білокачанної капусти,
    2 ст. л. рослинного масла,
    2 яйця,
    50 г сиру,
    1 щепот. каррі,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Капусту нашинкувати і трохи-трохи обсмажити на рослинній олії. Додати 2-3 ст. ложки води і тушкувати до готовності.
    Яйця збити.
    Додати збиті яйця і, постійно помішуючи, довести до готовності.
    Посолити за смаком.
    Викласти у вогнетривку форму.
    Посипати тертим сиром. Запекти в розігрітій до 200 ° С духовці 5 хвилин.
    Посипати каррі і подавати до столу.
    Приємного апетиту !