Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
або на солоний крекер кладеться солодкий сир або шматочки фруктів. Якщо ви не боїтеся нового, спробуйте поєднати те, що ніколи не пробували. Дайте шанс незвичайного поєднання смаків, але не вимагайте багато - якесь поєднання може не сподобатися, але великий шанс отримати те, чого раніше не вдавалося випробувати. Особливо гарні такі бутерброди з міцним ранковим кава без цукру. Не робіть неперевірені бутерброди великого розміру. Нехай це буде тартинка або чверть звичайного шматка хліба.
Літнім вечором можна влаштувати невелике фуршет. Прохолодне біле вино, бутерброди, неспішні бесіди, легкість в шлунку і розмовах. Логічно зробити бутерброди різного розміру і з різними начинками. Проте деякі види начинок «переважують» на свою сторону, забиваючи запахом, а іноді і видом відчуття від інших. Такі небезпечні види начинок можуть зіпсувати загальне враження від усього столу. Паштет з печінки тріски, шпроти, червона риба, оселедець, часник і цибулю - начинки з сильним запахом, вживайте їх помірно або виключіть з «бутербродного столу» зовсім. Пам'ятайте, що в жарку погоду деякі види начинок втрачають вигляд в лічені хвилини. Не дайте їм цього зробити, прикривши шматок сиру або шинки листочком салату, гілочки петрушки або зберігайте до останньої хвилини в холодильнику.
Олексій Бородін