Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти (на 4 порції):
    700 г стручкової квасолі
    1 червоний болгарський перець
    2 столові ложки оливкової олії
    1 скибочка вчорашнього хліба
    2 зубчики часнику
    сіль
    мелений перець
    Рецепт приготування:
    Зваріть квасоля в підсоленій воді. Злийте воду і відставте.
    Солодкий перець промити, нарізати шматочками і покладіть у ступку.
    На сковороді з оливковою маслом обсмажте часник, приберіть часник і додайте хліб. Підсмажений хліб і часник покладіть у ступку до перцю.
    Додайте трохи води і меленого перцю. Все це добре растолчите в ступці до утворення однорідної соусу.
    У тій же самій сковорідці і на тім же маслі обсмажте відварену стручкову квасолю.
    Квасоля викладіть на тарілку, додайте соус, перемішайте. Готово!