Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * іспанський солодкий перець 4 шт.
    * фаршу з яловичини і свинини 500 г
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * часник 2 зубчіка
    * зелень кропу
    * яйце 1 шт.
    * сметана 2 ст. л.
    * сіль, перець
    У перцю зрізати верхівку і видалити насіння, товсті прожилки. В миску покласти фарш. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати до фаршу. Часник подрібнити і покласти в миску.
    Зелень кропу подрібнити і додати у фарш. Покласти рис. Вбити яйце. Додати сметану. Посолити і поперчити за смаком, перемішати до однорідної маси.
    Нафарширувати перці отриманою масою. Кожен перець покласти на аркуш фольги, злегка полити олією, загорнути. Перекласти перці на деко.
    деко Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати близько години. Готові перці подати до столу, посипавши свіжою зеленню.
    Приємного апетиту!