Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    яйця - 4 шт.
    помідори - 2 шт.
    часник - 2 зубчики
    вода - 1 ст. ложка
    оливкова олія - 2 ст. ложки
    базилік - 6-8 листків
    перець чорний мелений
    сіль морська
    Приготування:
    Помідори обшпарте, зніміть шкірку і насіння, м'якоть наріжте кубиками. Часник роздушіть з допомогою преса. Яйця збийте з водою, перцем і сіллю.
    Помідори розділіть на 2 рівні частини і обсмажте окремо на 2 сковородах діаметром 20 см з 1 столовою ложкою масла. Додайте часник та базилік.
    Яєчну суміш, розділивши порівну, вилийте до помідорів. Смажте омлет без кришки на середньому вогні.
    Готові омлети складіть і перекладіть на підігріті тарілки.
    Приємного апетиту!