Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    молода картопля 500 г
    рослинна олія
    угорська бекон 125 г
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    печериці 200 г
    зелень петрушки
    сіль за смаком
    Молода картопля як слід промити, не чистити. Картоплю нарізати брусками. У сковороді розігріти олію, покласти картоплю і обсмажувати.
    Бекон нарізати і покласти в сковороду, перемішати. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями та покласти в сковороду, посолити і перемішати.
    Гриби нарізати і додати до інших інгредієнтів, перемішати і смажити до готовності.
    Розкласти картоплю по тарілках, посипати подрібненою зеленню і подати до столу.
    Приємного апетиту!