Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * портобелло 1/2 шт.
    * шимиджи 50 г
    * печериці 4 шт.
    * часник 1-2 зубчики
    * гострий перець 1/2 шт.
    * оливкова олія 50 мл
    * баклажани 1 шт.
    * цибуля-порей 20 г
    * томати 1 шт.
    * соєвий соус на смак
    * рисова локшина
    * паростки гороху або сої
    Налити в сковороду оливкова олія. Гострий перець розрізати, видалити насіння, обшпарити і промокнути серветкою. Покласти в сковороду часник і перець. Через 1 хвилину перець прибрати.
    Гриби промити, обсушити. Портобелло нарізати пластинами і покласти в сковороду. Потім додати цілі шимиджи. Печериці нарізати пластинами і додати до інших грибів, обсмажувати 10 хвилин.
    Цибуля-порей нарізати кільцями і покласти в сковороду. Баклажан очистити, нарізати брусками і покласти в сковороду. В останню чергу покласти нарізану томат. Заправити масу соєвим соусом і тушкувати ще 5 хвилин.
    Рисову вермішель залити окропом і дати їй полежати 8-10 хвилин, потім воду злити. З'єднати локшину з грибами і овочами. В останню чергу покласти паростки гороху або сої, перемішати. Розкласти блюдо по тарілках і подати до столу.
    Приємного апетиту!