Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти (на 1 сендвіч):
    * зерновий хліб - 2 шматки;
    * фета - 50 гр;
    * петрушка - 2 гілочки;
    * салатне листя - 2 шт;
    * салямі - 8 скибочок тонко нарізаних;
    * огірок - 8 скибочок;
    * перець.
    Фету розминаємо вилкою. А хліб відправляємо в тостер. Додаємо дрібно порізані листочки петрушки, перчимо.
    Далі у нас йдуть симетричні дії щодо хліба. Намазуємо сир на обидва шматки.
    Зверху кладемо листки салату. Далі розкладаємо скибочки салями.И кружечки огірка.
    Кладемо один "бутерброд" на інший. Ріжемо гострим ножем по діагоналі. І швидше за насолоджуємося сніданком!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна