Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    буряк середнього розміру
    кедрові горішки
    рукола
    м'який козячий сир
    шнітт-цибулю або петрушка
    олія волоського горіха
    сіль
    чорний перець
    З чим поєднується волоський горіх? Одним з варіантів, які приходять на розум, буде буряк - а якщо до цього дуету додати козиний сир, вийде легка святкова закуска.
    Загорніть буряк у фольгу і запечіть до м'якості в духовці при температурі 200 градусів, дайте трохи охолонути, очистіть і наріжте тонкими скибочками.
    Викладіть карпаччо з буряка на тарілку, прикрасьте руколою і покладіть зверху козиний сир, змішаний з дрібно нарізаною зеленню.
    Полийте маслом волоського горіха і посипте обсмаженими кедровими горішками.
    PS: Я навмисне не став вказувати в рецептах пропорції інгредієнтів. А навіщо? Ідіть і візьміть стільки, скільки вам подобається! Для себе адже готуєте, а не для незнайомця, який написав рецепт. А ви як думаєте, має такий підхід право на життя?
    Фото і рецепт: Олексій Онєгін