Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 цукіні,
    150 г панірувальних сухарів,
    1 ст. ложка тертого сиру пармезан,
    1 ч. л. сушеного,
    1 ч. ложка часникової солі,
    2 яйця,
    2 ст ложки вершків,
    6 ст. ложок борошна,
    100 мл рослинної олії.
    Спосіб приготування:
    Цукіні перед приготуванням тонко нарізати. Окремо в миску насипають панірувальні сухарі, додати тертий сир пармезан, часникову сіль і чебрець. Усі ретельно перемішують і висипають на лоток або велику плоску тарілку. В іншу миску розбивають яйця і змішують їх з вершками. Ще на один лоток насипають борошно.
    Далі починають кожен шматочок цукіні обвалювати в борошні, потім вмочати в яйці з вершками і, нарешті, панірувати в цукровій суміші. Оброблені таким чином платівки цукіні складають на третій лоток.
    Сковороду ставлять на середній вогонь і нагрівають у ній масло. Коли масло нагріється цукіні смажать невеликими партіями за півтори хвилини з кожного боку. Готові смажені цукіні викладають на паперові рушники, щоб видалити з них зайве масло. Подають цукіні як закуску. Окремо до них можна подати який небудь пікантний соус.
    Як бачите, немає нічого складного в тому, щоб приготувати цукіні смажений в сухарях. Таким же чином можна смажити кабачки, патисони.