Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Баклажан (середній) - 1 шт
    козячий Сир м'який (можна замінити рікоттою) - 150 г
    Помідори черрі - 4-5 шт
    Маслини - 6-8 шт
    Тісто рублене - 250 р
    Молоко - 100 мл
    Яйця - 2 шт
    оливкова Олія для смаження)
    Сіль, перець, розмарин
    Приготування:
    Баклажани помити, порізати кружечками приблизно 4мм, посолити і залишити на 20 хвилин.
    Потім підсмажити їх на оливковій олії до золотистого кольору з двох сторін.
    Покласти на паперовий рушник.
    Помідори перерізати навпіл, з маслин вийняти кісточки.
    Козячий сир змішати (не збивати) з яйцями і молоком. Посолити, поперчити і додати розмарин. Якщо не любите козиний сир, можна замінити рікоттою.
    На приготуванні рубаного тесту зупинятися не буду, тому що на сайті його багато рецептів. Якщо хочете можете приготувати так (http://www.povarenok.ru/recipes/show/51817/ )
    Тісто розкачати. На дно форми покласти пекарскую папір, на неї - тісто, яке наколоти.
    Вилити на дно тесту яично-сирну суміш.
    Викласти баклажани, помідори і маслини.
    Випікати, попередньо розігрітій до 200° духовці протягом 35 хвилин.
    Фото і рецепт: Sugar