Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Часник - 2-3 зуб.
    Приправа (італійські трави, рожевий перець горошком)
    Масло вершкове
    Горошок зелений (свіжий) - 200 г
    Фета - 150 г
    Картопля (молодий) - 4-5 шт
    Рецепт:
    Картопля вимити, обсушити, розрізати вздовж не повністю.
    Можна надрізати хрестоподібно.
    Миску застелити пекарської папером (так буде зручніше укладати начинку), зверху - картопля.
    Змішати горошок, приправу, рожевий перець, часник, порізаний пелюстками, фету шматочками (можна розкришити вилкою), вершкове масло, порізаного кубиками.
    Укладаємо начинку на картоплю.
    Краю пекарської папери закрутити щільно.
    Ставимо спікатися в заздалегідь нагріту духовку.
    Запікаємо при 200 г хвилин 40.
    Подавати гарячим
    Фото і рецепт: Ольга Бабич