Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Цей грибний соус з вершками і печерицями підійде до запечена в духовці білої риби або до смаженій м'яса з курячих грудок.
    Інгредієнти:
    * печериці - 250 г;
    * гострий перець - 1 стручок;
    * вершки 35% жирності - 150 мл;
    * чебрець кілька гілочок;
    * оливкова олія - 1 столова ложка;
    * сіль, мелений чорний перець за смаком.
    Печериці вимити і нарізати на тонкі пластини.
    Гострий перчик розрізати навпіл, видалити насіння і внутрішні плівки, дуже дрібно порізати.
    Я використовувала червоно-зелений, не до кінця визрів гострий перчик. У зв'язку з цим він був не сильно пекучим.
    У сковороду налити масло, злегка обсмажити гриби на середньому вогні, додати нарізаний перець. Посолити, поперчити.
    Тушкувати на середньому вогні 2 хвилини. Додати вершки і довести до кипіння, зменшити вогонь до слабкого. Готувати грибний соус ще 2 хвилини, постійно перемішуючи.
    наприкінці додати дрібно нарізану чебрець.
    Фото і рецепт: Господиня