Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    яловичі ребра 1 кг
    спеції для смаження м'яса 2 ч. л. або перець духмяний, сіль, семенафенхеля, базилік і петрушка сушені та подрібнені
    мед 1 ст. л.
    бальзамічний оцет 1/2 ч. л.
    імбир за смаком
    Приготування:
    Ребра вимити і обсушити. Посипати спеціями. Залити медом. Додати бальзамік. Присмачити імбиром. Перемішати, накрити харчовою плівкою і дати промаринуватися не менш 2 годин.br/>Перекласти ребра у фольгу і на деко. Запікати при 200 градусах близько години. Потім розкрити фольгу і варити до повної готовності. Подати до столу разом з м'яким хлібом і соусом.
    Приємного апетиту!