Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Рецепт знайшла на просторах інтернету. Автору (ім'я користувача) величезне спасибі! Основа - картопля, далі ? Якщо цікаво, прошу!
    Інгредієнти:
    * Картопля (сира) - 4-5 шт
    * Сир (твердих сортів) - 100 г
    * Кабачки (або цукіні) - 2 шт
    * Помідори черрі - 5-6 шт
    * Цибуля ріпчаста - 2 шт
    * Часник - 4 зуб.
    * Печериці - 4-5 шт
    * Перець болгарський (різних кольорів) - 1-2 шт
    * оливкова Олія - 4 ст. л.
    * Лимон (сік і цедра) - 1 шт
    * Спеції (сіль,запашні трави)
    Приготування:
    Картоплю очистити, промити, натерти на середній тертці. Додати сіль, 2 ст.л. масла, 50 г тертого сиру, запашні трави. Добре перемішати.
    Викладаємо у форму картопля, ложкою притискаючи до стінок. Ставимо запікати в попередньо розігріту духовку. Запікаємо при 200 г 30 хвилин
    У цей час готуємо начинку. Обсмажити На маслі, що часник (розрізати на 2 частини), соломкою порізаний перець (я взяла різного кольору)
    Далі на цьому ж олії обсмажити гриби, порізавши їх навпіл. Цибулю порізати кільцями.
    В останню чергу посмажити цукіні (кабачки). Додати сік і цедру лимона. Помідори порізати навпіл.
    Дістати картопля з духовки, вирівняти краю використовуючи чашку, оскільки при запіканні краю можуть сповзти.
    Присипати дно сиром. Викладаємо начинку, ще трохи присипаємо сиром.
    Відправляємо в духовку на 25 хвилин. Подавати тарт гарячим.
    Хоча можу запевнити, в холодному вигляді він теж смачний.
    Фото і рецепт: Ольга Бабич