Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г м'ясного фаршу (свинина+яловичина),
    6 шт. болгарського перцю ,
    2 цибулини,
    2 ст. л. мелених сухарів,
    2 свіжих томатів,
    2 ст. л. томатної пасти,
    рослинна олія,
    1 пучок петрушки (зелень),
    1 пучок кропу (зелень),
    перець за смаком,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    У фарш перемолоти одну цибулину, додати сухарі, яйце. Посолити і поперчити. Добре перемішати. (При бажанні в фарш можна додати 50 г відвареного рису).
    Перці вимити і очистити від нутрощів. Нафарширувати кожен перчик.
    Другу цибулину дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинній олії.
    Додати порізані кубиками помідори. Обсмажувати ще 1 хвилину. Посолити.
    Додати томатну пасту і пів склянки води. Викласти перчики і додати при води щоб вона покривала перці. Готувати на середньому вогні 25-30 хвилин.
    Викласти на таріль і подавати з зеленню.
    Приємного апетиту!