Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Жульєн з овочів з яйцем
    Інгредієнти:
    (на 2 порції)
    кабачок невеликий 1 шт.
    баклажан невеликий 1 шт.
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    стиглий томат 1 шт.
    спаржа за бажанням 50 г
    рослинна олія
    сметана 1-2 ст. л.
    сир 50 г
    яйця 2 шт.
    сіль, перець
    Кабачок і баклажан очистити від шкірки, нарізати соломкою. У сковороді розігріти олію і обсмажити овочі.
    Ріпчасту цибулю нарізати соломкою і покласти в сковороду до овочів. Спаржу нарізати і додати до інших інгредієнтів. Помідори нарізати і обсмажити разом з овочами.
    Овочі посолити і поперчити за смаком. Додати сметану. Покласти тертий сир, перемішати. Розкласти масу за вогнетривким формах. Розбити яйце.
    Поставити в духовку і запікати 10 хвилин при 180-200 градусах, поки яйце не "схопиться". Готову страву подати до столу.
    Приємного апетиту!