Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Пропоную вашій увазі мій рецепт маринованих огірків.
    Нам знадобиться:
    лавровий лист,
    перець запашний горошок,
    перець чорний горошок,
    гвоздика,
    кріп,
    листя хрону,
    часник.
    На 1 літр води 1,5 столові ложки крупної солі, 3 столові ложки цукру
    підготовлені простерилізованих банки покласти на дно всі спеції, покласти огірки і залити окропом,зверху прикрити кришками, дати постояти 15 хвилин, потім воду злити, додати сіль, цукор в розрахунку на 1 літр води, закип'ятити і знову залити огірки.
    Додати 1 столову ложку оцтової кислоти (я чуть чуть не доливаю до країв ложки), закатати, перевернути і залишити охолоджувати.
    Моркву в банки кладу для краси, але її чоловік з'їдає із задоволенням.
    Фото і рецепт: Лариса Колотовкина