Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    паста - 200 г.
    гарбуз - 300 г.
    цибуля-порей - 50 г.
    помідори - 1 шт.
    часник - 1 зубчик
    рослинна олія - 50-60 г.
    сіль - за смаком
    перець - за смаком
    чебрець зелень - кілька гілочок
    курячий або м'ясний бульйон - 1 л.
    фрикадельки - 300 г.
    пармезан - 10 г.
    зелена цибуля - 1-2 пера
    У киплячій воді зварити макарони згідно інструкції на упаковці. У сковороді розігріти олію. Гарбуз нарізати кубиком і злегка обсмажити. Цибуля-порей нарізати і додати до гарбузі.
    Помідори нарізати кубиком і покласти в сковороду. Часник подрібнити і додати до інших інгредієнтів. Овочі посолити, поперчити і посипати чебрецем. Влити бульйон.
    Перекласти все в чашу блендера і збити. Окремо відварити до готовності фрикадельки. Макарони заправити гарбузовим соусом.
    Перекласти макарони з соусом на тарілку, зверху викласти фрикадельки, посипати тертим пармезаном і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Подати до столу.
    Приємного апетиту!