Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    гарбуз - 400 гр.
    сир - 100 гр.
    крупа манна - 3\\4 склянки
    молоко - 2 склянки
    яйця - 4 шт.
    цукор - 1\\2 склянки
    масло топлене - 2 ст. ложки
    сметана - 1 склянка
    насіння кмину мелені за смаком
    сіль за смаком
    Приготування:
    Молоко доведіть до кипіння і при постійному помішуванні тонкою цівкою всипте крупу, зваріть в'язку манну кашу. Частина м'якоті гарбуза наріжте шматочками, обсмажте на олії до готовності.
    Решту м'якоті гарбуза натріть на дрібній тертці. Манну кашу з'єднайте з сиром, гарбузом, 3 яйцями, цукром, сіллю, кмином і перемішайте.
    У форму, змащену маслом, викладіть отриману масу, змажте її злегка збитим яйцем, запікайте до золотистого кольору.
    Подавайте запіканку зі сметаною.
    Приємного апетиту!