Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * солодкий перець 1/2 шт.
    * печериці 6 шт.
    * рослинна олія
    * м'ясний фарш 400 г
    * м'ясистий томат 1 шт.
    * вода 1 склянку
    * сіль, перець, спеція Італійські травки
    * орзо 1 склянку
    * оливкова олія 2 ст. л.
    У сковороді розігріти невелику кількість олії. Ріпчасту цибулю нарізати невеликими кубиками і покласти в сковороду. Солодкий перець нарізати кубиком і додати до цибулі.
    Печериці нарізати і покласти до інших інгредієнтів. Покласти фарш, обсмажити. Томат натерти на терці. Додати томатне пюре в сковороду. Влити воду.
    Посолити і приправити італійськими травами, закрити кришкою і тушкувати соус хвилин 10. У сковороді розігріти оливкову олію, покласти орзо і обсмажувати 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
    Додати до орзо м'ясний соус, перемішати. Закрити кришкою і тушкувати до готовності пасти - 7-10 хвилин. Готову пасту розкласти по тарілках, посипати тертим пармезаном і подати до столу.
    Приємного апетиту!