Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Для тих хто любить баклажанчики. Впевнена, така подача вас і ваших близьких не залишить байдужими.
    Інгредієнти:
    Баклажан - 1 шт
    Сир (твердих сортів-тертий) - 3 ст. л.
    Кунжут - 3 ст. л.
    Яйце - 1 шт
    Вода - 1 ст. л.
    Спеції (сіль, щіпка сушеного базиліка, щіпка сушеного розмарину, щіпка меленої паприки, часник - за бажанням)
    Приготування:
    Баклажан промити і нарізати крупною соломкою.
    Тертий сир змішати з кунжутом.
    Збити віничком яйце, додати воду, добре ще раз збити.
    Соломку з баклажанчиков замаринувати в спеціях, солі (за бажанням додайте вичавлений через прес часник).
    Замариновані смужки баклажанчиков опускаємо в яйце, сир з кунжутом.
    Викладаємо на деко, застелений пекарської папером.
    Ставимо в заздалегідь нагріту духовку.
    Запікаємо при 200 г 15 хвилин.
    Автор: Ольга Бабич