Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 великий кабачок,
    250 г м'ясного фаршу,
    1 цибулина,
    2-3 моркви маленьких,
    2 свіжих помідорів,
    1 болгарський перець,
    2 ст. л. рослинного масла,
    кріп (зелень),
    петрушка (зелень),
    перець за смаком,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Кабачок очистити від шкірки.
    Нарізати кружечками і видалити насіння.
    У фарш додати дрібно нашинковану цибулю, сіль і перець. Добре перемішати.
    Начинити колечка кабачків м'ясом. У сковороду налити масло і викласти кабачки з м'ясом.
    Морква, помідори і перець порізати скибочками і перемішати в мисці, трохи посолити.
    Викласти зверху в сковороду з кабачками. Додати 1/2 склянки води і поставити гаситися під кришкою на середньому вогні 30-35 хвилин.
    Поспати дрібно посіченої зеленню.
    Перекласти в глибоке блюдо і подавати до столу.
    Приємного апетиту!