Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дуже смачний і цікавий картоплю. Ніж-то нагадує запечений на багатті: можна їсти разом з кожуркой або ложкою вибираючи м'якоть.
    Нам знадобиться:
    1 кг картоплі (12-13 невеликих картоплин),
    1,5 ст.л. солі,
    1,5 ст.л. борошна
    Приготування:
    Розігріти духовку до 200 ° C, застелити деко для випікання фольгою. Картопля дуже ретельно вимити (щіткою під проточною водою). Не чистити і не сушити!
    У мисці змішати борошно із сіллю. Кожну мокру картоплину гарненько обваляти в борошні з сіллю так, щоб вся вона була покрита сумішшю.
    Викласти картоплю на деко і запікати в духовці 40-60 хв (залежить від розміру і сорти картоплі).
    Фото і рецепт: horo6aya