Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Тертий картопля використовується в багатьох європейських країнах. Хрусткі, смачні, ситні коржі люблять і дорослим і дітям. Спробуйте і залишитеся задоволені.
    Інгредієнти:
    * Картопля (натерти на крупній тертці) - 325 р
    * Цибуля зелена (6-8 пір'я) - 1 пуч.
    * Яйце куряче - 2 шт
    * Сіль за смаком)
    * чорний Перець (мелений, за смаком)
    * Сир твердий (швейцарський, натерту на крупній тертці) - 125 г
    * Масло вершкове - 4 ст. л.
    * Олія рослинна - 2 ст. л.
    * Борошно пшеничне (без гірки) - 3 ст. л.
    Приготування:
    Картоплю натерти,цибулю дрібно нарезать.Соединить картопля з луком.Яйца сіль і перець збити. Влити збиті яйця в суміш картоплі та цибулі і добре перемішати.
    Додати натертий сыр.Все добре перемішати. До готової картофельно-сирної суміші додати борошно і знову перемішати.
    Нагріти сковороду і розтопити масла,вершкове з рослинним. По діаметру сковороди викладаємо приготовану суміш для коржів.
    Смажимо з двох сторін до золотистої хрусткої скоринки. Картопляні млинці готові.
    За бажанням можна викласти їх на паперовий рушник щоб стікали надлишки масла.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: IZUMRUD