Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Багато господинь заморожують перець на зиму свіжим. Я ж багато років заготовлюю перець, як навчила мене тітка з України. Він займає менше місця, ніж свежемороженный, на ньому вже немає тонкої верхній плівочки, так і виходить він такий ароматний! Цей перчик Ви з великим успіхом можете використовувати при приготуванні супів, борщів, піци, овочевих і м'ясних пирогів, других страв, салатів і т. д.
    Приготування:
    Перці моєму, видаляємо плодоніжку і насіння.
    Деко застилаємо листом пергаменту, на нього укладаємо перчик.
    Запікаємо перчики в духовці, розігрітій до 220 градусів протягом 30-40 хвилин (час запікання залежить від сорту та розміру перців). Можна запекти перчики в режимі «гриль» до невеликого почорніння шкірки.
    Потім духовку вимикаємо, даємо в ній охолонути перчикам близько 30-40 хвилин. Можна скласти в перчики пакет до охолодження. Знімаємо з овочів тонку верхню плівка.
    Укладаємо перчик на лоточки (якщо перчик повністю охолов, лоточки укладаємо в пакет і щільно зав'язуємо) або тонким шаром в целофановий пакет. Зараз можна придбати одноразові контейнери, у них теж зручно заморожувати такий перчик на зиму, тільки вибирайте невеликі за обсягом і висоті, а перчик укладайте тонким шаром.
    У цьому випадку заморожений перчик легко буде відламувати. Сік, що утворився я розподіляю за лоточкам. Поміщаємо перець в морозильну камеру. Такий перчик можна вживати при приготуванні страв як в размороженном, так і в замороженому вигляді, наприклад, при приготуванні супів, борщів.
    Сподіваюся, Вам сподобається перчик, заморожений по цьому рецепту!
    Фото і рецепт: diana1616