Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • П'ємонт - прикордонний регіон Італії, і його сусіди - Франція і Швейцарія - вплинули на місцеву кухню. Тут вирощують відмінні овочі та фрукти, які стають основою багатьох блюд.Мне сподобався цей рецепт простотою і пикантностью.Надеюсь, Ви теж його оцініть!
    Інгредієнти:
    Перець червоний - 2 шт
    Куряче філе - 120 г
    Часник - 1 зуб.
    Помідори черрі - 100 г
    Помідори в'ялені - 30 г
    Соєвий соус - 20 г
    Пармезан - 120 г
    Суміш італійських трав - 20 г
    Приготування:
    Дачний перчик - щільний і соковитий. Ріжемо його навпіл, видалимо насіння і викладаємо у форму.
    Куряче філе нарізати кубиками, додати соєвий соус і видавити часточку часнику.
    Черрі порізати навпіл, додати в'ялені томати. Нафарширувати перець сумішшю курки і томатів.
    Посипати зверху натертим пармезаном і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
    Перець виходить соковитий, курочка ніжною, а томати з часником - це просто щось.
    Автор: LaCostena