Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    пшонка 1 склянку
    молоко 2 склянки
    вершки 1 склянку
    стручок ванілі 1 шт.
    цукровий пісок за смаком
    сіль щіпка
    яйця 1-2 шт.
    сир 300 г
    вершкове масло 150 г
    ізюм 1 щіпка
    В каструлю, влити вершки. Додати молоко. Покласти ванільний стручок. Всипати цукровий пісок. Додати сіль. Довести вміст каструлі до кипіння.
    Пшоно промити. Викласти пшоно в каструлю, температуру зменшити і варити кашу до готовності. Прибрати стручок ванілі.
    Готову кашу трохи остудити, розбити яйця. Додати сир. Покласти 120 г масла. Покласти родзинки і все розмішати.
    Вогнетривкі горщики наповнити кашею з сиром. Поверх розкласти масло, що залишилося, присипати цукровим піском.
    Запікати в духовці при 200 градусах 20-25 хвилин.
    Готову кашу подати до столу зі сметаною, медом або варенням.