Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля 2 шт.
    сіль, перець за смаком
    горгонзола 60 г
    оливкова олія 1 ст. л.
    вершки 1 ст. л.
    яйце 1 шт.
    подрібнена зелень петрушки
    сиру грюйєр 20 г
    Картопля добре промити під водою, витерти насухо. Кожну картоплину загорнути у фольгу. Покласти картоплю на деко і запікати в духовці близько години при 180 градусах.
    Картопля вийняти з духовки, розрізати навпіл. Акуратно, за допомогою ложки видалити частину м'якоті. В картопляну м'якоть покласти яйце. Влити вершки. Влити оливкова олія.
    Додати горгонзолу, перемішати. Масу посолити. Масу поперчити. Покласти подрібнену зелень, перемішати. Отриманою масою наповнити картопляні човники.
    Перекласти картоплю в вогнетривку форму. Посипати картопля тертим грюйером. Злегка змочити картопля оливковою олією.
    Поставити форму в духовку і запікати 10-12 хвилин до тих пір, поки сир не розплавиться і не з'явиться апетитна сирна скоринка. Духмяна картопля подати до столу.
    Приємного апетиту!