Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Найбільш поширена методика приготування цибулевих кілець - занурення їх у кляр і обсмажування у фритюрі. Цей спосіб приготування дуже довгий і нудний. Витрачається багато рослинного масла. Є небезпека обпектися кип ’ ячим маслом. А саме страва виходить досить жирним.
    При приготуванні кілець в духовці ми врятовані від усіх небезпек, пов'язаних з попереднім рецептом.
    На підготовку продуктів йде не надто багато часу. Калорійність рецепта невелика.
    А смак цієї страви просто чудовий. Цибулю ароматний, кисленький і соковито-хрусткий. Панірування солонувата, пряна. Теж хрустка, але іншим, більш сухим, хрускотом.
    Це блюдо настільки просто готувати, що його за 15 хвилин робить моя молодша донька.
    Невеликий рада. Всі перемішування потрібно робити руками. Так і кільця не ламатимуться і покриття буде більш рівномірним.
    Якщо у вас виникне питання, чому я все кільця перемішувала купою, відразу відповім, що спочатку намагалася панірувати по одному каблучки, але це заняття здалося мені страшенно довгим і втомливим.
    Купою кільця паніруються нітрохи не гірше, ніж окремо.
    СКЛАД:
    1~2 великі цибулини (200~250г), 5~7 ст ложок 3~4% оцту, 1 яйце, 50 г панірувальних сухарів, сіль, спеції за бажанням
    Цибулину обчистити і нарізати на шайби товщиною 3~5мм.Разобрать шайби на кільця.
    У глибоку миску налити оцет і розчинити в ньому чверть чайної ложки солі.
    Покласти в оцет цибульні кільця і перемішати, щоб всі кільця окунулить в оцет. Перемішувати слід з обережністю, щоб не розламати кільця.
    Дати луку помаріноваться 3~5 хвилин.
    У другій глибокої мисці вилкою разбултыхать яйце.
    В тарілку насипати панірувальні сухарі і змішати їх з дрібкою солі і зі спеціями. Як підходящих спецій можна використовувати паприку, каррі, хміль-сунелі, червоний/чорний/запашний перець та інше.
    Цибульні кільця вийняти з оцту і покласти в яєчну масу. Перемішати.
    Перекласти кільця в тарілку з паніровкою. Добре перемішати, щоб всі кільця були покриті сухарями.
    Дати трохи полежати, щоб панірування міцніше приклеилась.Противень застелити папером для випічки.
    Укласти цибульні кільця в один шар - кільця повинні лежати окремо одне від іншого.
    При укладанні зайву панірування стряхивать.Духовку розігріти до максимальної температури.
    Поставити деко в духовку на 4~7 хвилин - до зарумянивания панірування.
    Готові цибульні кільця перекласти на тарілку і відразу подати на стол.Следует звернути увагу, що через 15 хвилин після приготування панірування на кільцях починає розм'якшуватися і перестає хрумтіти.