Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    болгарський перець, помідори, часник, кабачки, баклажани, морква, оливкова олія, сіль, трави.
    Приготування:
    Спочатку готується правильне масло: оливкова олія холодного віджиму, у нього - кілька зубчиків почавленого часнику, перець, сухі трави (я брала італійську суміш), ну і далі за смаком. Часник і травки - головне. Настоювати не менше 30-60 хвилин.
    На тротивень викладаємо цілі болгарські перці, половинки помідор, часточки часнику, кружечки кабачків, четвертинки баклажан (баклажани попередньо замочувала в холодній підсоленій воді) і моркви. У мене було багато овочів - запікала в два заходу.
    Це все без олії, солі та спецій. Просто ставиться в листі на прогріту в 160 градусів духовку. Там коштує приблизно 40 хвилин. Потрібно тримати до того моменту, як перці стануть м'якими.
    Після цього - від душі як слід промастити овочі підготовленим і попередньо процідженим через ситечко маслом (головне - щоб шматочки часнику не залишилися). Добре б, щоб частина масла потрапила під низ овочів.
    Далі врубати нагрів до 200 і запікати ще хвилин 10, стежачи за тим, щоб не пересмажились. Овочі повинні покритися чудової скоринкою.
    Фото і рецепт: horo6aya