Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    капуста 250 г
    м'ясний фарш 800 г
    печериці 150 г
    відварений рис 3/4 склянки
    сіль, перець за смаком
    панірувальні сухарі
    для соусу:
    сметана 500 мл
    томатна паста або кетчуп 3 ст. л.
    оливкова олія 2 ст. л.
    зелень петрушки
    сіль, перець за смаком
    Капусту дрібно нашаткувати і ошпарити окропом. В миску покласти капусту, фарш. Додати дрібно нарізані гриби. Викласти рис.
    Фарш посолити і поперчити за смаком. Як випливає все перемішати. Сформувати з фаршу невеликі биточки-колобки. Обваляти битки в сухарях.
    Деко змастити маслом, викласти биточки і поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку. Запікати до готовності, 40 хвилин.
    Змішати в ємності сметану, томатну пасту або кетчуп з оливковим маслом, додати зелень. Соус посолити і поперчити. Додати трохи води.
    Готові биточки перекласти в казан або каструлю з товстими стінками, залити соусом так, щоб весь вміст було повністю занурена в рідину.
    Закрити кришкою і поставити хвилин на 30 нудитися в духову шафу. Готові голубці розкласти по тарілках, полити соусом, посипати свіжою зеленню і подати до столу.
    Приємного апетиту!