Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дуже смачна кисло-солодка, гостра приправа індійської кухні, яка чудово доповнить негострі страви. Чатні подається в маленьких розетках до м'яса або рісу. Так можна і просто намазати на підсмажений хліб.
    Інгредієнти:
    Помідори свіжі - 0,5 кг;
    Цибулю червоний - 1-2 шт;
    Часник - 3 зуб.;
    Перець чилі - 0,5-1 шт;
    Олія рослинна - 3 ст.л.;
    Цукор - 3,5 ст.л.;
    винний Оцет - 20 мл;
    Сіль, чорний перець (за смаком) ;
    Приготування:
    Помідори порізати скибочками, червоний лук півкільцями, часник і перець чилі дрібно порізати.
    Все скласти в каструлю, додати цукор, рослинна олія, перець, сіль, оцет, поперчити чорним меленим перцем.
    Тушкувати на невеликому вогні 45 хвилин. У холодильнику томатне чатні можна зберігати близько місяця, якщо банку обдати окропом, просушити і викласти приправу.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена Калініна