Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Кабачок або цукіні - 600 г;
    Цибуля ріпчаста - 2 шт;
    очищений Часник - 3-4 зуб.;
    Лимонний сік - 1.5 ч.л.;
    Сметана - 5 ст.л.;
    Рослинна олія - 3-4 ст.л.;
    Сіль,перець (за смаком) ;
    Орегано (за смаком) ;
    Базилік сушений (за смаком) ;
    Зелень(кріп,петрушка) (для подачі) ;
    Приготування:
    Кабачки нарізати на четвертинки тонкими пластинками
    Розігріваємо у сковороді олію, кладемо кабачки,поливаємо лимонним соком і перемішуємо. Смажимо близько 5-ти хвилин.
    Додаємо до кабачків нашинковану цибулю й обсмажуємо до м'якості кабачків.
    Пропускаємо через прес часник і додаємо його до кабачків,потім сметану, за смаком сіль,перець і спеції - орегано та базилік.
    Все перемішуємо й тушкуємо разом кілька хвилин.
    Готову страву посипаємо зеленню.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: lakshmi