Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    білки - від 3-х яєць;
    цибуля - 1 маленький;
    болгарський перець (у мене "ластівка\ перемішуємо й накриваємо кришкою. Смажимо 5 хвилин, до м'якості перцю.
    Поки розбиваємо в миску білки (жовтки відокремлюємо, вони нам не потрібні). Солимо, перчимо і перемішуємо вилкою, збивати не потрібно.
    У сковорідку, в якій смажаться овочі, виливаємо білки. Як тільки омлет схопиться і його вершина буде майже готовий, звертаємо омлет навпіл і смажимо хвилину, потім перевертаємо і ще хвилину. Готово.
    Посипаємо дрібно порізаним кропом і їмо.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна