Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дріжджове тісто, яке підходить в холодильнику. Зручно для будь-якої випічки, завжди виходить незрівнянно. Подібний варіант рецепту вже є, довго думала, виставляти свій чи ні, але вирішила виставити, у мене трохи все-таки інший, може кому-то він буде корисний.
Інгредієнти:
* Молоко - 0,5 л
* Дріжджі (свіжі) - 100 г
* Олія рослинна - 200 мл
* Яйце - 3 шт
* Цукор - 4-5 ст. л.
* Сіль за смаком)
* Борошно - 7-8 стак.
Рецепт:
В теплому молоці дріжджі розвести, додати збиті яйця з цукром, раст.масло, сіль і борошно.
Замісити тісто.
Покласти тісто в целофановий пакет, зав'язати, щоб залишалося місце, і покласти в холодильник на годину-півтора.
Коли тісто підійшло, ліпіть, що хочете.
Я зробила пиріжки з яйцем, з цибулею і ще з капустою.
Та пиріг з капустою, щоб не возитися багато з пиріжками, в духовці.
Приємного апетиту!