Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дріжджове тісто, яке підходить в холодильнику. Зручно для будь-якої випічки, завжди виходить незрівнянно. Подібний варіант рецепту вже є, довго думала, виставляти свій чи ні, але вирішила виставити, у мене трохи все-таки інший, може кому-то він буде корисний.
    Інгредієнти:
    * Молоко - 0,5 л
    * Дріжджі (свіжі) - 100 г
    * Олія рослинна - 200 мл
    * Яйце - 3 шт
    * Цукор - 4-5 ст. л.
    * Сіль за смаком)
    * Борошно - 7-8 стак.
    Рецепт:
    В теплому молоці дріжджі розвести, додати збиті яйця з цукром, раст.масло, сіль і борошно.
    Замісити тісто.
    Покласти тісто в целофановий пакет, зав'язати, щоб залишалося місце, і покласти в холодильник на годину-півтора.
    Коли тісто підійшло, ліпіть, що хочете.
    Я зробила пиріжки з яйцем, з цибулею і ще з капустою.
    Та пиріг з капустою, щоб не возитися багато з пиріжками, в духовці.
    Приємного апетиту!