Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Найбільш моїми улюбленими є соуси на основі горіхів. Люблю робити їх з волоськими горіхами, фундуком, мигдаль, кешью, фісташками. З одним з таких соусів я Вас зараз і познайомлю. Для його приготування нам знадобляться:
    Основні продукти - 200 г очищеного волоського горіха, 100 г зеленої цибулі або 2 середні цибулини, 50 г свіжої кінзи, 4 ст ложки білого винного оцту, 2-3 зубки часнику
    Додатково - мелений чорний перець і сіль за смаком.
    * Горіхи подрібнити в кавомолці, часник розчавити в чеснокодавилке.
    * Додати в отриману суміш оцет, сіль, перець за смаком і ретельно її розтерти до однорідної маси.
    * Додати дрібно нарізану цибулю і кінзу і ще раз добре перемішати.
    Якщо соус вийшов дуже густий, додати води. Цей соус дуже хороший з будь-якими стравами з м'яса.
    Приємного апетиту!