Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Ніж-декоратор
    На лезі цього ножа зроблені зубчики, які при нарізуванні овочів чи фруктів, таких як огірки або морква, надають їм хвилясту форму.
    Ніж-січка
    Це ніж з дуже широким симетричним напівкруглим лезом і двома ручками по краях. Дуже зручний для рубки зелені.
    Кухонний сокирка
    Ніж з гладким лезом шириною до 18 см потрібен для оброблення дуже великих шматків м'яса і суглобів.
    Кухонні ножиці
    Напевно, у кожного на кухні є ножиці. Кухонні ножиці дуже схожі на звичайні, відмінність полягає в більш потужних ручках і гострих лезах. Такими ножицями без праці можна нарізати зелень або зрізати плавники у риби. Найчастіше у кухонних ножиць між ручками є отвір із зубчиками, воно використовується для колки горіхів.
    Звичайно, ножів існує безліч, але ж у нас вдома не модний ресторан, тому зовсім не обов'язково купувати відразу все. Нарізка інгредієнтів практично для будь-якої страви може бути здійснена декількома основними ножами, які є в кожному будинку. Розділяти ножі в залежності від властивостей тих чи інших продуктів, звичайно, можна, однак, з повною упевненістю можна говорити про те, що користуватися ними ви станете нечасто. Вибирайте ті ножі, які підходять саме вам, і готуйте з задоволенням!
    Автор: Олена Карамзіна