Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    - 1,5 склянки борошна,
    - 1 склянка кефіру,
    - сіль,
    - цукор,
    - сода
    Для начинки:
    - томатна паста,
    - сосиски
    - ковбаса
    - сир твердих сортів.
    Змішати кефір і борошно, додати цукор, сіль і погашену оцтом соду.
    Тісто вилити на деко і залишити щоб воно розтеклося, нехай тісто перебуває в цей момент в духовці.
    Коли тісто готове для заправки змастити його томатною пастою, нарізати сосиски і ковбасу, викласти зверху.
    Рясно засипати тертим сиром і помістити в духовку.
    Випікати до готовності 25 - 30 хвилин при середній температурі.
    Швидка піца "Антикризова"
    Час приготування: 50 хвилин
    Дуже швидка і легка а приготуванні домашня піца, (звичайно, напевно, вже 1001-й варіант. ). Тісто хрустяще-повітряний, начинка може бути будь-якої - на ваш смак або з того, що є в холодильнику, смачно виходить з курячим фаршем.
    Інгредієнти:
    Вода (тепла) - 200 мл
    Борошно пшеничне (плюс 2-3 ст. ложки) - 1.5 стак.
    Сіль - 0,5 ч. л.
    цукор-пісок - 0,5 ч. л.
    Олія рослинна - 2-3 ст. л.
    сухі Дріжджі ("саф момент",незавершена чайна ложка)
    Ковбаса варена (або шинка) - 150 г
    Сир - 150 г
    Гриби печериці (свіжі) - 5-6 шт
    Помідор - 2 шт
    Часник - 1 зуб.
    Кетчуп (зелень або суміш італійських трав за смаком.)
    просіяти Борошно в миску (спочатку 1 склянка), змішати з дріжджами, помішуючи, влити воду, додати цукор, сіль,олія,розмішати, підсипаючи ще борошна замісити гладке тісто.
    Миску змазати олією,перекласти тісто накрити,залишити на 30 хвилин.
    У цей час підготувати начинку. Подрібнити часник обчистити і порізати тонко печериці, помідори нарізати тонкими скибочками, ковбасу нарізати маленькими кубиками, сир потерти на тертці.
    Духовку включити на 200-220 градусів, деко застелити пергаментом, збризнути олією.
    Робочу поверхню змазати олією (борошно не використовуйте).
    Підійшло тісто обім ’ яти, можна зробити одну велику піцу або 3-4 маленьких,я зробила 3 штуки.
    Тісто можна не розгортати а розтягнути руками тонко в круглі коржики, перенеси на лист, змастити кетчупом відступаючи трохи від краю, посипати часником.
    Зверху розподілити ковбасу і посипати подрібненою зеленню
    Потім шар шампіньйонів потім шар помідорів і посипати все добре сиром.
    Поставити піцу в духовку, випікати 15-20 хвилин, не варто перетримувати в духовці.