Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
«Черрі міо»
Інгредієнти:
* Борошно - 250 р
* Вода - 150 г
* Цукор - 10 г
* Сіль - 8 г
* сухі Дріжджі - 12 р
* оливкова Олія - 10 г
Для начинки
* Томати у власному соку - 60 г
* Моцарелла для піци - 120 г
* Печериці - 50 г
* Шинка - 60 г
Крок 1
Зробіть тісто для піци. Борошно змішайте з дріжджами, сіллю й цукром. Додайте у воду оливкова олія. Сухі інгредієнти висипте на стіл, вилийте масляну воду і замісіть руками тісто. Покладіть готовий колобок в миску, прикрийте плівкою і дайте піднятися протягом двох годин при кімнатній температурі.
Секрет. Цієї кількості тесту вистачить приблизно на 2 піци.
Крок 2
Розкачайте тісто у вигляді кола діаметром приблизно 40 див і товщиною 2-3 мм. Край повинен вийти більш товстим, тому піцу краще розкочувати руками, а не качалкою.
Крок 3
На половину готового шару тесту викладіть томатний соус. Щоб його зробити, томати у власному соку очистіть від шкірки і збийте блендером разом з дрібкою солі, орегано та декількома краплями оливкової олії.
Крок 4
На томатний соус викладіть моцареллу для піци, нарізати тонкою соломкою.
Крок 5
Зробіть шар з нарізаною тонкою соломкою шинки і попередньо обсмажених шампіньйонів.
Крок 6
Закрийте начинку другою половинкою тесту (як великий пельмень) і ретельно защипайте краю піци (якщо залишити дірочки, фарш витече назовні). Запікайте кальцоне 15 хвилин при +220° З і перед подачею змастіть олією.
Автор: Тетяна Пирожкова