Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
здоров'я, адже замість барвника тут використовується какао.
Не знаєте, як прикрасити тістечка? Марципан і тут прийде вам на допомогу. Подайте гостям солодкі роли або суші, думаю, що такого вони точно ніколи не бачили і ніде не пробували. Щоб зробити такий «японський» десерт, вам знадобиться марципан різних кольорів, гострий ніж і форми для вирізання гуртків. Просто оберніть ваші тістечка в марципан і замаскуйте їх залежно від форми в роли або суші.
Не менше здивування виникне у гостей і від такого десерту. З марципана помаранчевого кольору зліпіть морквину, доповнивши її пучок кропу як бадилля. На тістечко насипте шоколадну крихту, розчинне какао або мак, вони будуть імітувати землю. Вам залишиться тільки посадити морква!
Марципан може бути не тільки смачним частуванням, але і чудовим матеріалом для прикраси. При роботі з ним головне - почати, спробувати зробити щось самому, і вас вже ніхто не зупинить. Адже, погодьтеся, приємно, коли всі в захваті від вашої роботи, і удвічі приємно, коли сам процес виготовлення затягує, викликає інтерес і бажання творити знову і знову. Творчих успіхів вам!
Олена Ковыршина