Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • злегка обсмажити в рослинній олії. 200 гр. будь-якого твердого сиру натріть на крупній тертці. Змішайте всі інгредієнти, додайте сіль, чорний перець і ваші улюблені спеції. Зліпіть манти і готуйте в каскане 25-30 хвилин. Подавайте, полив томатним соусом і прикрасивши свіжою зеленню.
    Манти з солодкою начинкою із сиру і фруктів обов'язково сподобаються не тільки вам, але і вашим дітям. Пропустіть через м ’ ясорубку 200 г сиру. Наріжте невеликими кубиками 150 г будь-яких твердих фруктів (яблук, груш) або вишні. Змішайте сир і фрукти, додайте одне яйце, 4-5 ст. ложки цукру, ванілін і сіль на кінчику ножа. Ретельно перемішайте фарш. Зліпіть манти, додавши в кожну по невеликому шматочку вершкового масла. Готуйте в каскане, як звичайно. Подавайте, полити сметаною або будь-яким солодким соусом. Свіжі фрукти можна замінити попередньо замоченим родзинками.
    Звичайно ж, в рамках невеликої публікації ми змогли поділитися з вами лише самими основними секретами приготування цього незвичайно багатоликого страви. Але ми впевнені, що наші поради, об'єднавшись з вашою фантазією і досвідом, дозволять вам не раз порадувати ваших рідних і друзів різними варіантами по-домашньому смачні і ароматних мантов. Точні ж рецепти приготування багатьох видів цієї страви ви завжди зможете знайти на сторінках «Кулінарного Едему».
    Жалнін Дмитро