Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
не можна обійти увагою безумовну королеву піци -- піцу «Маргарита». Вперше ця піца була приготована власником неаполітанської піцерії Рафаелі Еспозіто для королеви Маргарити Савойської в 1889 році. Начинка цієї піци була підібрана згідно з квітами італійського прапора. Червоні томати, біла моцарелла і зелений базилік. Для приготування начинки для піци «Маргарита» покладіть в глибоку сковороду очищені від шкірки і дрібно посічені томати, роздавлений часник і порізані листки свіжого базиліка. Потушкуйте, поки соус не почне густіти, і додайте чорний перець і сіль. Тушкуйте ще кілька хвилин, потім остудіть. Отриманим соусом густо змастіть заздалегідь приготовлену основу для піци і зверху посипте моцарелою і пармезаном. Випікайте в духовці до утворення рум'яної скоринки.
В нашій сьогоднішній статті ми навмисно обійшли стороною рецепти і способи готування таких широко відомих класичних варіантів піци, як піца Неаполитана, Virginia, Капрічоза і багато, багато інших. Точні рецепти різних видів піци ви без зусиль знайдете на сторінках «Кулінарного Едему». Сьогодні ж ми хотіли показати вам, що приготування піци -- це не тільки дотримання рецептурі, але ще і можливість дати вихід своєї фантазії і своїм мріям.
Жалнін Дмитро