Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • 1. Закритий пакет кави необхідно зберігати в морозилці.
    2. Кава завжди повинен залишатися сухим (щоб приготувати каву, не слід насипати його мокрою ложкою і зберігати його в місцях, які легко доступні для води.) Місце, в якому ви зберігаєте відкритий кава повинна бути добре проветриваемо, захищено від вогкості і світла.
    3. Якщо смак кави змінився, то перевірте стан кавника, фільтра для води. Так само перевірте свіжість молока або вершків.
    4. Ложки бувають різними. Якщо у вас в столовому наборі є не тільки чайні ложки, але і десертні, варто уважно ставиться до того, який ложечкою ви берете кави. Погодьтеся, напій, приготований з чайної маленької ложечки відрізняється по міцності від кави, приготованого по тому ж самому рецептом, але взятому в обсязі десертній ложки.
    5. При приготуванні кави «боц» не варто забувати про те, що цукор додається після того як мелену каву заллється окропом.
    6. Якщо ви подаєте класичний кави, то за правилами хорошого тону, до нього слід подати глечик з молоком. Для того щоб кожен з Ваших гостей зміг додати його за бажанням.
    7. Молоко, перед тим як подати на стіл або додати в кави треба нагріти. Інакше ви можете зіпсувати смак тим, що охолодіть напій.
    8. Якщо ви є шанувальником смаку напою, не додавайте до кави багато цукру. Оптимальна доза - чайна ложечка.