Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * чорний хліб - 1/2 буханця;
    * часник - 2-3 зубчики;
    * рослинна олія;
    * будь-який твердий сир - 50 гр;
    * сіль.
    Ріжемо хліб смужками. Часник очищаємо.
    На розігрітій з рослинним маслом сковорідці обсмажуємо хліб з двох сторін до золотистого кольору.
    Перевертати найзручніше кулінарним пінцетом. Під час смаження трохи солимо.
    Готові грінки викладаємо на тарілку, викладену паперовим рушником, щоб прибрати надлишки масла.
    Потім кожен сухар натираємо часником з усіх боків, буквально 1-2 руху по стороні, інакше переусердствуете, і часник буде обжигать.Я притримуюсь такої грінки вилкою, бо вони гарячі.
    Викладаємо партію грінок на тарілку. Посипаємо тертим на дрібній тертці сиром (половиною сиру).
    Зверху кладемо інші грінки.
    І знову засипаємо сиром, що залишився. Терміново подаємо до холодного ... (розумієте, про що я)!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна