Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    мікс салатних листя (у мене мангольд, лолло-росо і корн) - упаковка (100 гр);
    грейпфрут - 1 шт;
    смачне оливкова олія - 1 ст.л.;
    сіль.
    Моєму та сушимо салатне листя.
    Викладаємо їх в миску. Солимо й поливаємо оливковою олією, перемішуємо руками (особисто мені так зручніше).
    до Речі, іноді я масло в цьому салаті не використовую, якщо хочу зовсім дієтичний варіант.
    У грейпфрута зрізуємо ножем шкіру, прагнучи якомога менше пошкоджувати м'якоть, але зрізуючи білу плівку.
    А потім вирізаємо сегменти м'якоті між перегородками. Ріжемо навпіл.
    Викладаємо грейп в салат і перемішуємо. Туди ж я додаю сік з дошки, на якій різала грейпфрут.
    Готово.
    Немає потреби говорити, що необхідно з'їсти відразу, потім листя розм ’ якнуть.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна