Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    250 мл води
    2 ст.л. лимонного соку
    2 ст.л. маслинові масла
    1/2 ч.л. меленого кмину
    1/2 ч.л. сухого орегано
    зерна кукурудзи
    1 ч.л. дрібно нарізаного пекучого перцю чилі
    свіжого листя кінзи
    сіль
    Курячу грудинку відварити в підсоленій воді, вийняти, охолодити і нарізати невеликими шматочками.
    Бульйон знову довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин, залити ним курку.
    Зробити соус: змішати оливкове масло, сік лайма, додати кмин, орегано, перець чилі, і зерна кукурудзи (100 г), перемішати.
    Отриманим соусом заправити курку, додати свіжого листя кінзи.